Gespot: De Rösle hamburgerpers voor smakelijke hamburgers

7 jul, 2015

Author:

no comments

Rösle HamburgerpersEen lekker grote hamburger mag niet ontbreken op de barbecue. Je kunt ze uiteraard kant en klaar in de supermarkt kopen, maar het is natuurlijk veel leuker om ze zelf te maken!

We liepen tegen deze stoere Rösle hamburgerpers aan waarmee je snel een eenvoudig een goede hamburger vormt zonder met meer vlees op de grond dan op de grill te eindigen: vlees (of groente) in de vorm, stevige aandrukken en op de grill laten glijden.

Mocht je op zoek zijn naar inspiratie of eens willen experimenteren op het gebied van hamburgers & bbq dan hebben we nog een tweetal aanraders voor je: Hamburgers van Steve Burggraf & Guillaume Pagliano en Smart BBQ van Julius Jaspers staan beide vol fijne recepten en praktische tips voor zowel de beginnende kok als de ervaren grill master.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Over ons

Op VoorKoks.nl verzamelen we alles voor in de keuken; van pannen, messen en snijplanken tot vijzels en kookboeken en -tijdschriften.
Daarnaast houden we de laatste ontwikkelingen op het gebied van koken en alles wat daarbij komt kijken voor je in de gaten en wijzen we je met alle liefde op leuke koopjes en bijzondere producten.

Recent geschreven

Gespot: Smart BBQ van Julius JaspersGespot: Smart BBQ van Julius Jaspers

Gespot: Smart BBQ van Julius Jaspers

Julius Jaspers kennen we natuurlijk allemaal van het programma Topchef, waarin hij samen met Robert ...