Gespot: Hip COOX stove kooktoestel

4 jul, 2015

Author:

no comments

COOX cookstove oranjeIn de zomer breng je natuurlijk het liefst zo veel mogelijk tijd buiten door. En voor wie geen zin heeft om binnen alsnog achter de pannen te gaan staan is er de COOX cookstove: een hip, oranje kooktoestel waarop je buiten de lekkerste gerechten bereid. Grillen, bakken, wokken en zelfs stoven doe je voortaan met alle gemak buiten.

Koken met deze cookstove is heel eenvoudig: het enige dat je hoeft te doen is hout kopen (of nog veel leuker: sprokkelen!) en binneneen minuut is de COOX klaar voor gebruik. De COOX stove is daarnaast super efficiënt, waardoor schadelijke gassen beperkt komen en je profiteert van een optimale verbranding. Ben je klaar met koken? Dan is deze cookstove een echte sfeermaker tot in de laatste uurtjes.

Bijzonder is ie ook. De makers van de COOX stove zorgen er namelijk voor dat bij iedere aanschaf van een COOX cookstove een tweede exemplaar in een ontwikkelingsland wordt gefinancierd. Iedereen moet immers kunnen genieten van een gezonde, veilige maaltijd!

Feestje of gewoon een uitgebreid buitendiner? Dan is er speciaal voor de COOX cookstove de COOX Double waarmee je eenvoudig de stove uitbreid naar twee kookpitten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Over ons

Op VoorKoks.nl verzamelen we alles voor in de keuken; van pannen, messen en snijplanken tot vijzels en kookboeken en -tijdschriften.
Daarnaast houden we de laatste ontwikkelingen op het gebied van koken en alles wat daarbij komt kijken voor je in de gaten en wijzen we je met alle liefde op leuke koopjes en bijzondere producten.

Recent geschreven

Gespot: Smart BBQ van Julius JaspersGespot: Smart BBQ van Julius Jaspers

Gespot: Smart BBQ van Julius Jaspers

Julius Jaspers kennen we natuurlijk allemaal van het programma Topchef, waarin hij samen met Robert ...