Gespot: Joseph Joseph Gootsteen Organiser

31 jul, 2015

Author:

no comments

Joseph Joseph Gootsteen Organizer Special EditionSoms heb je van die producten waarvan je als je ze tegenkomt meteen denk ‘waarom hebben ze dit niet veel eerder bedacht!’. Bij deze gootsteen organiser van Joseph Joseph (€20,99) hadden we zo’n momentje. Rondslingerende vaatdoekjes en afwasborstels zijn met deze organiser voortaan verleden tijd.

Sponsjes, afwasborstels en zelfs een fles afwasmiddel kan je met gemaak kwijt in deze gootsteen organiser. Het apparaat staat stevig op het aanrecht dankzij de grote bodemplaat met daarin een verborgen reservoir waarin het water wordt opgevangen. En wat helemaal een uitkomst is: de organiser is eenvoudig uit elkaar te halen en mag in de vaatwasser.

De witte special edition organiser zal door zijn strakke vormgeving en kleurstelling in de meeste moderne keukens zeker niet misstaan dus jezelf óf vrienden een opgeruimd aanrecht cadeau!

Wit niet helemaal jouw kleur? De gootsteen organiser van Joseph Joseph is er, hoewel ietsje duurder, ook in het grijs en groen/wit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Over ons

Op VoorKoks.nl verzamelen we alles voor in de keuken; van pannen, messen en snijplanken tot vijzels en kookboeken en -tijdschriften.
Daarnaast houden we de laatste ontwikkelingen op het gebied van koken en alles wat daarbij komt kijken voor je in de gaten en wijzen we je met alle liefde op leuke koopjes en bijzondere producten.

Recent geschreven

Gespot: Smart BBQ van Julius JaspersGespot: Smart BBQ van Julius Jaspers

Gespot: Smart BBQ van Julius Jaspers

Julius Jaspers kennen we natuurlijk allemaal van het programma Topchef, waarin hij samen met Robert ...