Thema’s

Voor iedere gelegenheid of gerecht de juiste keukenspullen!

Bijzondere kleuren, materialen & vormen

Breng kleur in je keuken!

Vrolijk gekleurde producten brengen je keuken tot leven. Hier vind je alles van knalrode keukenapparatuur tot aan felgroene keukenhulpjes.

Bekijk

Strak en stoer RVS

RVS is inmiddels niet meer weg te denken uit de moderne keuken. Van RVS vergieten tot aan zoutmolens en beslagkommen, je vind hier alles om je keuken een robuste en stoere uitstraling te geven.

Bekijk

Rustiek hout (binnenkort)

Hout is een natuurlijk en duurzaam materiaal dat zich moeiteloos laat combineren met andere keukenaccessoires. Mooi om naar te kijken en eigenlijk iedere dag weer anders. Daarom binnenkort meer aandacht voor dit bijzondere materiaal voor in de keuken.

Wereldkeukens

Italiaans koken

Laat je keuken de Italiaanse sfeer ademen met typisch Italiaanse keukenspullen en bereid die overheerlijke en authentieke streekgerechten in stijl.

Bekijk

Spaanse keuken (binnenkort)

Binnenkort besteden we ook aandacht aan de Spaanse keuken met zijn overheerlijke tapas en smaakvolle chorizo.

Hollandse pot (binnenkort)

Wie regelmatig Hollandse kost als hutspot, bloemkool of erwtensoep op tafel zet weet dat er een aantal dingen niet in de keuken en op tafel mogen ontbreken. Binnenkort besteden we meer aandacht aan wat er niet in de Hollandse keuken mag ontbreken!

Feesten en partijen

Sinterklaas

Sinterklaas is de tijd van pepernoten, taaitaai, marsepein en speculaas. Haal daarom alle kookspullen die je nodig hebt in huis en zorg voor een onvergetelijk feest in de dagen rond Sinterklaas.

Bekijk

Kerst (binnenkort)

De kerstdagen vragen het uiterste van je in de keuken, zeker als familie en vrienden aanschuiven voor een heerlijk kerstmaal. Laat daarom niets aan het toeval over en zorg voor de juiste keukenspullen en laat een onvergetelijke indruk achter.

Over ons

Op VoorKoks.nl verzamelen we alles voor in de keuken; van pannen, messen en snijplanken tot vijzels en kookboeken en -tijdschriften.
Daarnaast houden we de laatste ontwikkelingen op het gebied van koken en alles wat daarbij komt kijken voor je in de gaten en wijzen we je met alle liefde op leuke koopjes en bijzondere producten.

Recent geschreven

Gespot: Smart BBQ van Julius JaspersGespot: Smart BBQ van Julius Jaspers

Gespot: Smart BBQ van Julius Jaspers

Julius Jaspers kennen we natuurlijk allemaal van het programma Topchef, waarin hij samen met Robert ...